Regi en Gérard Lenorman eerste namen voor Night of The Proms Summer
Edition op 1 augustus

Regi stond eerder al op The Proms in het Sportpaleis
Freya Goossens Regi stond eerder al op The Proms in het Sportpaleis
De ticketverkoop voor de eerste editie van de Night of The Proms Summer Edition op het Kerkplein in Koksijde start op 29 januari. Gérard Lenorman en Regi zijn de eerste namen die de organisatie prijs geeft. John Miles had eerder al bevestigd.

‘Voici les clés’, ‘Si j’étais président’ en ‘La ballade des gens heureux’ zijn de bekendste nummers van Gérard Lenorman. Hij is één van de ambassadeurs van het Franse chanson. Regi hoeft dan weer weinig uitleg. In 2015 stond hij al eens op het podium van Night of the Proms in het Sportpaleis in Antwerpen. Het festival komt voor het eerst naar Koksijde om er zijn 35ste editie te vieren. De ticketverkoop start dinsdag 29 januari om 10 uur. Staanplaatsen kosten 28 euro, zitplaatsen 45 euro. Rolstoelplaatsen van 35 euro met maximum één begeleider kunnen enkel via service@teleticketservice.com gereserveerd worden. Tickets voor de staan- en zitplaatsen bestel je via www.teleticketservice.com of via de toeristische dienst in Koksijde. Telefonisch kan het op 070/34.53.45. Info: www.visitkoksijde.be/notp

Gerard Lenorman
RV Gerard LenormanReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.