Porsche rijdt in op vluchtheuvel, ramt weginfrastructuur en komt tot stilstand tegen grote kerstboom

Wie achter het stuur zat, is niet helemaal duidelijk.
Bart Boterman Wie achter het stuur zat, is niet helemaal duidelijk.
Een Porsche Macan is woensdagnacht rond 3 uur gecrasht tegen een verkeerslicht. Ook enkele paaltjes en een grote kerstboom op de vluchtheuvel voor het voormalig gemeentehuis van Oostduinkerke, op de hoek van de Dorpsstraat en de Leopold II-laan, moesten eraan geloven.

Het voertuig kwam uit de Leopold II-laan, maar de persoon achter het stuur schatte het kruispunt verkeerd in. Een verkeerslicht op de vluchtheuvel sneuvelde, brak af en kwam onder de Porsche Macan S terecht. Ook enkele paaltjes en borden met plaatsaanduidingen deelden in de brokken. Uiteindelijk kwam het voertuig tot stilstand tegen een kerstboom van de gemeente Koksijde, al bleef die relatief ongeschonden. Niemand raakte gewond en de politie kwam ter plaatse. 

De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet helemaal duidelijk. Ze worden verder onderzocht, laat de politie Westkust weten. Of de bestuurder gedronken had is ook nog niet bekend. Het voertuig werd wel getakeld. 

De Porsche ramde een verkeerslicht, enkele paaltjes, borden en een kerstboom van de gemeente.
Bart Boterman De Porsche ramde een verkeerslicht, enkele paaltjes, borden en een kerstboom van de gemeente.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tony Raman

    Mooi pakje onder de kerstboom

  • Jean De Grande

    Als ze niet weten wie de bestuurder is kunnen ze inderdaad ook niet weten of hij gedronken heeft.

  • Natacha Verpoort

    Sterke auto hé