Koksijde maakt zich op voor de dag van de mobiliteit

De dag van de mobiliteit vindt plaats bij het gemeentehuis van Koksijde.
GUS De dag van de mobiliteit vindt plaats bij het gemeentehuis van Koksijde.
Nu zaterdag 14 september staat alles in het teken van de mobiliteit rond het gemeentehuis in de Zeelaan in Koksijde-Bad.

Tussen 13 en 18 uur kan je een tour maken met gekke fietsen, deelnemen aan een workshop fietsen herstellen of een fietsschilderij maken. Andere activiteiten die op het namiddagprogramma staan zijn fietsen graveren, een dronkemansbril opzetten, plaatsnemen in de tuimelwagen en overkop rollen, een elektrische fiets uittesten en alles vernemen over de dode hoek van een vrachtwagen. In de ‘virtual reality’-mobiel kan je jouw reactievermogen achter het stuur van een rijdende auto testen. Ofwel maak je een rit met collega’s in de bedrijfswagen, ofwel ga je op gezinsuitstap. Onderweg krijg je te maken met allerlei aandachtsafleiders. Kan jij de ogen op de weg houden? Wie aan vijf workshops heeft meegedaan, krijgt een gadget. Info: www.koksijde.be/dagvandemobiliteit.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.