Kleine 4.000 euro geïnd bij controles door politie en belastingdienst in Wulpen

Illustratiebeeld.
Lokale Politiezone MINOS Illustratiebeeld.
De verkeersdienst van de politie Westkust en de Vlaamse Belastingdienst hielden dinsdag een grootschalige verkeersactie in de Toekomstlaan in Wulpen bij Koksijde, ter hoogte van de Wulpenbrug.

Uit de gegevens van de ANPR-camera’s, die op voorhand stond opgesteld, bleek dat 11 bestuurders hun verkeersbelasting niet hadden betaald. Volgens Ine Deburchgraeve van de politie Westkust ging het in totaal ging om 3917,51 euro. De bestuurders dienden de openstaande belastingen ter plaatse te vereffenen. “Een bestuurder kon niet voldoen aan het openstaande bedrag van 792,18 euro. Zijn voertuig werd getakeld”, vertelt Deburchgraeve. 

“Onze verkeersdienst stelde nog een aantal andere inbreuken vast. Twee personen droegen geen gordel, een bestuurder van een vrachtwagen reed met een ongekeurde oplegger vier  bestuurders waren niet in orde met hun verzekering. Opnieuw een mooi resultaat dat aantoont dat de controles broodnodig zijn!”, aldus de woordvoerster.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • francois dierickx

    Doe zo voort iedereen gelijk voor de wet oppakken de zwartrijders