Geniet van de sprotjes van de Orde van de Paardevisser

De Orde van de Paardevisser nodigt iedereen uit naar de Sylvestervuren
Gino Ester De Orde van de Paardevisser nodigt iedereen uit naar de Sylvestervuren
Om te noteren op de voorlaatste pagina van jouw agenda dit jaar: de Sylvestervuren in Oostduinkerke. De Orde van de Paardevisser zal dan de sprotjes goudbruin bakken vanaf 11 uur.

De Sylvestervuren op 30 december zijn een traditie in Oostduinkerke. De Orde serveert de sprotjes met aardappelen klaargemaakt op hete kolen. Daarnaast schept het verse garnaalsoep uit. Je vindt ze bij het Astridplein. ’s Avonds vanaf 16 uur is er nog vuuranimatie. De vuurmeesters zorgen voor licht met een mobiele voorstelling langs de Jacquetlaan, Leopold II-laan, Albert I-laan, IJslandplein en de Zeedijk.

Vooruitblik

De Orde van de Paardevisser kijkt uit naar een druk 2020. Ze zetten het nieuwe jaar op 5 februari in met een receptie. Op 14 februari steunen ze Levensloop door een paella avond te organiseren. Paaszaterdag scheppen ze garnaalsoep uit en op 23 april kijken ze uit naar het banket voor de MS-liga. De aanstelling van de Mieke Garnaal gevolgd door de Garnaalfeesten zijn een jaarlijkse afspraak voor de Orde. Net zoals hun ondersteuning aan de Vierdaagse. Chef-kok Thierry Cornelis van restaurant De Kelle uit Koksijde zal vanaf 2020 deel uitmaken van de koninklijke Orde.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.