Dievegges met lef komen winkel opnieuw binnen, maar worden herkend

Koen Moreau
De politie heeft zaterdag twee vrouwen uit La Louvière opgepakt in een handelszaak op de Zeedijk in Koksijde. De vrouwen van 48 en 71 jaar hadden het lef om terug te komen na een diefstal op donderdag, maar werden herkend.

Volgens de politie Westkust had het duo donderdag een handtas meegenomen zonder betalen. Zaterdag belde het personeel de politie toen ze de twee vrouwen herkenden. De diefstal was ook vastgelegd op camera. De politie nam de twee vrouwen mee richting hun verblijfsplaats, waar de gestolen handtas werd aangetroffen. Er is een proces-verbaal opgesteld voor winkeldiefstal en de handtas werd terugbezorgd. De dievegges konden beschikken. De diefstal krijgt mogelijk nog een staartje, maar dat hangt er van af wat het parket doet.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.