Antwerpenaar (71) sterft na hartstilstand in zwembad van Koksijde

Het zwembad 'De Hoge Blekker' in Koksijde.
belga Het zwembad 'De Hoge Blekker' in Koksijde.
In het Hoge Blekkerbad in de Pylyserlaan in Koksijde is donderdagavond een 71-jarige zwemmer overleden. De man uit Wilrijk, een trouwe bezoeker van het gemeentelijke zwembad, werd het slachtoffer van een hartstilstand. 

De redders reageerden alert en startten meteen een reanimatie, terwijl ze het zwembad lieten ontruimen. Het slachtoffer, een man met een tweede verblijf in Koksijde, werd nog naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij uiteindelijk overleden ondanks de snelle hulpverlening. “De dokters bevestigen dat het om een natuurlijk overlijden gaat. Onze burgemeester, het gemeentebestuur en het volledige team van Koksijdse zwembad betuigen hun medeleven aan de familie.  Dank gaat ook uit naar de redders, ambulanciers en MUG team voor hun adequaat optreden”, laat de gemeente Koksijde weten. Na het incident bleef het zwembad de hele avond gesloten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.