Jeugdtoneel ‘Jong Wilt’ presenteert derde productie, ticketverkoop nu al gestart

De spelers van Jong Wilt
Benny Proot De spelers van Jong Wilt
Jong Wilt, de jongerenafdeling van theaterverengiging Wilt van Gheeste, pakt uit met een nieuw toneelstuk. Het is al hun derde productie.

De klassieker ‘Dwazen’ van Neil Simon wordt dit jaar opgevoerd. Het verhaal? Een klein dorp in Rusland is al tweehonderd jaar in de ban van een oude vloek, waardoor iedereen er lijdt aan chronische domheid. Alleen de dochter van de dorpsdokter lijkt slim genoeg te kunnen worden om de vloek te doorbreken. Een jonge onderwijzer komt naar het dorp om les te geven, maar ook hij dreigt gebukt te gaan onder de vloek. Inke en Femke Depoorter, Magalie Verlinde, Chloé Aneca, Lara Devreker, Maya Despeghel, Ines Suzanne, Ymke Vanacker en Wout Vercruysse, Dweight D’haene, Freek Pollentier en Jaydan De Smet spelen er in mee. De regie is opnieuw in handen van Elise De Gend.

Ticketverkoop gestart

Het is nog even wachten op de voorstelling. Die is pas op vrijdag 12 en zaterdag 13 april om 20 uur in zaal De Balluchon. De ticketverkoop is echter wel al gestart. Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be of 0479/67.57.79.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.