Inschrijven voor tweede obstakelloop ‘X-Mas Trail’ kan nu al

De Brouwerij is één van de locaties die je tijdens de X-Mas Trail doorloopt.
Benny Proot De Brouwerij is één van de locaties die je tijdens de X-Mas Trail doorloopt.
Het is nog vroeg, maar de inschrijvingen zijn gestart voor de tweede editie van de X-Mas Trail. De obstakelloop dwars door Koekelare vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 december.

“Na de succesvolle eerste editie van de X-mas Trail vorig jaar kan een tweede editie niet uitblijven”, laat medeorganisator Bert Dehullu weten. “De verenigingen Tempo Koekelare, de wandelclub Koekelare, het feestcomité Koekelare en Moscou Leeft slaan, samen met een aantal vrijwilligers, de handen in elkaar om er een nieuw topgebeuren van te maken.” 

Drie trajecten

Laat je verrassen tijdens het lopen door de authentieke, historische gebouwen van Koekelare, zoals het brandweergebouw, de Brouwerij of Sint-Martinuskerk. Maak kennis met alle scholen en heel wat lokale bedrijven die hun site openstellen. “Tal van randanimatie is voorzien. Sta even stil bij de leuke optredens, neem deel aan de obstakelrun of geniet van de degustaties onderweg”, zegt Dehullu nog. “Om iedereen - zowel jong als oud - aan te spreken, zijn er drie verschillende trajecten uitgestippeld. Zo kan je kiezen voor de afstand 3,5 kilometer (start om 17 uur) of de 7 kilometer (start 16.30 uur). Tegelijk kan er 7 kilometer worden gewandeld. De gedreven sporter kan ook worden uitgedaagd op de 12 kilometer, die al om 16 uur start.” De aankomst van alle trajecten ligt op de kerstmarkt te Koekelare. De eerste 1.000 online ingeschreven deelnemers krijgen een goodiebag. De volledige opbrengst zal geschonken worden aan het goede doel, namelijk de mughelikopter en het centrum voor ambulante revalidatie Tveld in Aartrijke. Deelnemen kan vanaf 6,5 euro. Alle info op www.feestcomitekoekelare.be en www.ticketwinkel.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.