Werkstraffen voor 130 gram cannabis onder dashboard Opel Corsa

De Brugse strafrechter verklaarde ook de Opel Corsa verbeurd.
JHM De Brugse strafrechter verklaarde ook de Opel Corsa verbeurd.
Twee jongemannen uit Knokke kregen respectievelijk een werkstraf van 150 uren en een werkstraf van 100 uren wegens het verkopen van cannabis.

 F.M en G.D. werden op 18 januari vorig jaar betrapt tijdens een verkeerscontrole. Agenten vonden dat er een enorme wietgeur uit de Opel Corsa van G.D. kwam en doorzochten de wagen. Onder het dashboard bleek een pak van 130 gram cannabis gekleefd te zijn. Uit onderzoek bleek dat de twee al sinds 11 maart 2016 aan het dealen waren. Vooral F.M., die ook verkocht aan minderjarigen en dat tot 20 gram per week. Hij kreeg de grootste werkstraf en een verbeurdverklaring van 6.400 euro. G.D. verwees afnemers naar hem door en hielp sporadisch eens. Hij kreeg weliswaar een mildere straf maar omdat de drugs vervoerd werd met zijn auto speelde hij de Opel ook kwijt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.