Vliegtuig met boodschap ‘24.000 x bluvn goan’ beroert strandgangers

Het vliegtuig is dinsdagochtend over de kuststreek gevlogen.
PN Het vliegtuig is dinsdagochtend over de kuststreek gevlogen.
Een vliegtuig met de boodschap ‘24.000 x bluvn goan! Thx!’ heeft dinsdagochtend de vroege strandgangers beroerd.

De boodschap stond te lezen op een reclamevliegtuigje dat tijdens de ochtend over de Belgische kust vloog. Alerte supporters hadden niet lang nodig om de boodschap te linken aan Club Brugge. Nieuws dat later bevestigd werd door blauwzwart. Club Brugge verkocht opnieuw al zijn abonnementen uit voor het komende seizoen. Exact één week voor de eerste thuismatch van Club zijn er geen abonnementen meer te koop. De 24.000 abonnementen zijn de deur uit in een recordtijd. Ter vergelijking: na het kampioenenjaar van 2018 duurde het twee weken langer voor Jan Breydel tot de nok gevuld raakte.

Geen nood: Club Brugge voorziet per thuismatch nog een 2.000-tal tickets die in de losse verkoop gaan. Op die manier kunnen supporters die geen abonnement hebben toch hun favoriete ploeg aanmoedigen. Tickets kan je kopen via tickets.clubbrugge.be.

Het vliegtuig vloog ook boven het strand van Knokke.
PN Het vliegtuig vloog ook boven het strand van Knokke.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jacques Deceuninck

    Wat voor onzin. Blijkbaar wet iemand geen weg met zijn geld