Verkeersmaatregelen voor Nacht van het Zoute

Knokke nacht van het zoute
Benny Proot Knokke nacht van het zoute
Op vrijdag 2 augustus kan je van 19 tot 23 uur terecht in Knokke-Heist voor de Nacht van het Zoute. Het gemeentebestuur en de lokale politie nemen verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen.

De Kustlaan is tussen het Driehoeksplein en de Sparrendreef parkeervrij van 7 uur tot middernacht. Ook op het Albertplein is een parkeerverbod van kracht. De lokale politie laat de wagens takelen die nog op de site staan. De Kustlaan is verkeersvrij van 16 uur tot middernacht. De verkeersvrije zone op de Zeedijk-Het Zoute is opgeheven tussen het Lichttorenplein en de Ebbestraat van 16 uur tot zaterdagochtend om 11 uur. De zijstraten van de Kustlaan zijn bereikbaar voor plaatselijk verkeer via de zeedijk. Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het event vermijden? Maak gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.