Sportdienst organiseert jaarlijkse strandloop Knokke: inschrijven nog steeds mogelijk

Archiefbeeld strandloop
rv Archiefbeeld strandloop
Op vrijdag 12 juli organiseert de sportdienst Knokke-Heist de jaarlijkse strandloop van Knokke. Deze massasportklassieker start op het strand voor de Meerlaan. 

Naast de traditionele afstanden van 5 en 10 km, staat er ook een jongerenloop op het programma waarbij de kids 2 km moeten afleggen. De kids starten om 18.45 uur en lopen tweemaal 500 meter richting het Casino. Om 19.30 uur starten de overige deelnemers waarbij de 5 km loopt tot in Heist en terug. De lopers aan de 10 km doen er nog een extra lus naar het Zoute bovenop. De klassieke ingrediënten van deze succesformule blijven behouden. De tijdsregistratie (enkel voor 5 en 10km) gebeurt elektronisch. Elke deelnemer ontvangt aan de aankomst een drankje en een medaille. Verder zijn er kleedkamers en een vestiaire voorzien. Deelnemers kunnen zich achteraf gratis douchen in sporthal De Stormmeeuw. Ook dit jaar kan men zich terug vooraf inschrijven en automatisch betalen via sport.knokke-heist.be. Dit kan nog tot en met maandag 8 juli voor slechts 3 euro. Daginschrijvingen zijn ter plaatse mogelijk van 18 tot 19.15 uur, maar dan betaal je 5 euro. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.