Schrijf je vanaf 14 september in voor de Junior Techniekacademie

Junior Techniekacademie
rv Junior Techniekacademie
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan vanaf 14 september snel in voor de Junior Techniekacademie in Knokke-Heist. 

In groep maak je onder begeleiding van 2 techniekmentoren 5 technische projecten: een houten kapstok, een super snel wagentje, een molen en race-auto met LEGO, een eigen pennenzak uit vilt en je mag een robot programmeren. De eerste workshop start op woensdag 25 september in De Marge van 13.30 tot 15 uur. De daaropvolgende ateliers vinden vervolgens plaats op woensdagnamiddag tot en met 4 december. Aan het eind van de reeks workshops wordt een fiscaal attest kinderopvang bezorgd, waarmee tot 45% van het inschrijvingsgeld kan gerecupereerd worden. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 kinderen per groep.

Inschrijven kan vanaf 14 september via www.techniekacademie-knokke-heist.be/junior en kost 60 euro (50 euro voor een tweede kind uit eenzelfde gezin).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.