Redder Yentl (24) nieuwe verleider in Temptation Island: “Ja, er zal kritiek komen. Maar daar trek ik mij niets van aan”

Yentl Van Hoorebeke uit Eeklo is redder in Knokke-Heist.
VIJF Yentl Van Hoorebeke uit Eeklo is redder in Knokke-Heist.
Yentl Van Hoorebeke (24), redder in Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist, maakt vanaf vrijdag zijn opwachting in Temptation Island op VIJF.

De makers van Temptation willen extra spanning en droppen twee nieuwe verleiders op het eiland. Yentl Van Hoorebeke is afkomstig uit Eeklo, maar is in Knokke bekend als redder. “Ik ben ondertussen drie jaar single en ben toen door een zware breuk moeten gaan”, zegt Yentl. “Mijn vertrouwen in de liefde was helemaal weg. Temptation Island is een en al verleiding, dus ik dacht dat het niet slecht zou zijn om het spel daar eens te spelen. Ja, er zal kritiek komen. Maar daar trek ik mij niets van aan. Ik zal alles uit de kast halen om mijn doelwit te overtuigen van mijn kwaliteiten, om zo te tonen dat ik de betere en eerlijke partij ben. En als mijn charmes niet genoeg zijn, heb ik nog altijd mijn diploma van Thai-massage om de dames te overtuigen.”

Mister International Model

Yentl hoopt iets over te houden aan zijn televisie-optreden. “Ik combineer nu al mijn werk van redder en personal coach. Maar ik proef graag van verscheidene dingen. Ik ben ook finalist van Mister International Model, dus misschien kan ik ook als model wel wat verdienen. Wat schermbekendheid door Temptation Island kan alleen maar helpen”, zegt Yentl.

Temptation Island zie je vrijdag om 20.35 uur op VIJF.