Politie klist dieven die Range Rover van 148.000 euro proberen stelen in Knokke

De Range Rover stond langs de Elisabethlaan.
Mathias Mariën De Range Rover stond langs de Elisabethlaan.
De politie van Knokke-Heist heeft een bende inbrekers gevat die maandagnacht een Range Rover ter waarde van 148.000 euro wilden stelen in de Elisabethlaan. 

De eigenaar van het voertuig hoorde even voor 5 uur het alarm van zijn wagen en  kreeg vlak nadien een telefoontje van de alarmcentrale met de vraag of zijn wagen moest geblokkeerd worden. Op dat moment waren de dieven al gevlucht. Hij alarmeerde de politie die binnen enkele minuten ter plaatse was met verschillende patrouilles die de achtervolging inzetten. “Ik zag toen ik buiten kwam ook een tweede wagen staan die wellicht diende als assistentiewagen in het geval er iets fout zou lopen”, getuigt de eigenaar van de Range Rover.

Uiteindelijk kreeg de man woensdagochtend het bericht dat de politie de daders kon klissen. “Blijkbaar zat in het vluchtvoertuig heel wat inbrekersmateriaal”, aldus het slachtoffer, die uiteindelijk geen schade had aan zijn wagen. Bij de politie van Knokke-Heist geven ze voorlopig geen commentaar op de zaak. Het is dan ook niet duidelijk hoeveel dieven werden gevat en of ze voor nog feiten in aanmerking komen. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frankie Deygers

    Dure auto,of niet van andermans spullen moeten ze afblijven. Proficiat aan de Politie bij het klissen van de daders.

  • Rony De Sutter

    148.000 euro, da's al de moeite.....Tja, voor minder komen die knapen niet meer naar België, geef ze eens ongelijk;-).

  • Sobek Wessels

    Je moet van anderen hun zaken afblijven . Maar het is een feit dat de Kloof tussen Rijk en arm enorm geworden is , 148.000 euro voor een Range Rover ??? Duidelijk dat Rijken niet genoeg belastingen betalen , Waarschijnlijk trekken ze deze wagen nog volledig van hun belastingen af zodat de gewone burger deze eigenlijk betaald ?!