Oeps ... Range Rover rijdt zich vast op strand van Knokke

De wagen reed zich vast ter hoogte van het Lichttorenplein
rv De wagen reed zich vast ter hoogte van het Lichttorenplein
Opvallend beeld in Knokke: dinsdagavond laat heeft een Range Rover zich vastgereden op het strand ter hoogte van het Lichttorenplein. Omdat de chauffeur er met behulp van schop en planken niet in slaagde om zijn wagen uit het zachte zand te krijgen, was woensdagochtend uiteindelijk een wiellader nodig om het voertuig uit zijn benarde positie te halen. 

De chauffeur had het geluk dat zijn tochtje eindigde voor de hoogwaterlijn. In het verleden hebben eigenaars van een 4x4 aangedreven jeep zich ook al eens vastgereden in drijfzand en werd hun voertuig bij hoog water overspoeld door de zee. Het gemeentebestuur en de lokale politie wijzen er nogmaals op dat het strand streng verboden is voor gemotoriseerd verkeer, met uitzondering van de voertuigen van de hulp- en veiligheidsdiensten. Bij de op- en afbouw van de strandconcessies tussen 15 maart en 15 oktober mogen ook de badkarhouders met een aangepast voertuig hun materiaal af- en aanvoeren op het strand. Voor de rest blijft het verboden terrein. Dat het bovendien gevaarlijk is, werd dinsdagavond opnieuw bewezen. De wagen werd uiteindelijk in de loop van woensdagochtend getakeld.

De Range Rover werd weggetakeld
rv De Range Rover werd weggetakeld
De wagen reed zich vast ter hoogte van het Lichttorenplein
rv De wagen reed zich vast ter hoogte van het Lichttorenplein19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • louis meuleman

  Louis Meuleman In knokke valt dit regelmatig voor omdat ze daar denken dat ze meer mogen doen dan een gewone mens de meeste daar staan toch boven de wet

 • Roland Magnums

  Heeft men eens rondgekeken? Dreven er geen pakjes in het water die dringend moesten opgehaald worden? Ik heb er nog zo weten geklist worden.

 • Jan Claes

  Haha sukkel, stoer willen doen waarschijnlijk. Hopelijk krijgt hij een gepeperde rekening.

 • Toon Schouteden

  Ze hadden die pas na 24 uur moeten takelen en de verzekering moet zich terugtrekken bij zulke lapzwansen: die maken het voor andere verzekeringsnemers alleen maar duurder.

 • Lange Wapper

  hahaha ze moeten allemaal een 4x4 hebben en geen ene die weet hoe je er mee naast het asfalt moet rijden... die is er nog heel goed vanaf gekomen, zijn mocassins hadden weleens flink nat kunnen worden.