Man vrijuit voor vechtpartij in Kitsch Club

De feiten waarvoor T.B. finaal werd vrijgesproken speelden zich af in de Kitsch Club in Knokke.
Benny Proot De feiten waarvoor T.B. finaal werd vrijgesproken speelden zich af in de Kitsch Club in Knokke.
Een man is door de strafrechter in Brugge vrijgesproken voor vermeende feiten van zinloos geweld in de Kitsch Club in Knokke op 3 januari 2016. 

Volgens de procureur waren de feiten waarvoor T.B. terechtstond wel bewezen. “Het gebeurde rond 3.44 uur en is duidelijk vastgelegd op de camerabeelden. Je ziet slachtoffer B.S. tegen zijn auto leunen en op zijn GSM kijken. Plots komen er vanuit het niets drie mannen af waarvan een hem op het gezicht slaat. Daarna viel B.S. op de grond en kreeg hij van de andere twee nog schoppen. Enkel T.B. kon geïdentificeerd worden als de dader van de vuistslag. “De man riskeerde een celstraf maar ontkende alles. Een van de getuigen trok ook zijn verklaring in dat T.B. de dader zou geweest zijn. 

De rechter sprak hem nu vrij.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.