Lopen tegen kanker rond
het Duinenwatermeer

Lopen tegen kanker Knokke
rv Lopen tegen kanker Knokke
Op zondag 10 maart organiseert Besox in samenwerking met Lakeside Paradise de tweede editie van ‘Besox Runs agains Cancer’ in Knokke-Heist.

Het is de bedoeling dat iedereen die dag alleen of in groep tussen 10 en 13 uur één of meerdere rondjes komt lopen rond het Duinenwatermeer. Eén rondje is 1.200 meter. Deelname is gratis, maar wie deelneemt kan geld doneren aan Kom op tegen kanker. Kandidaten melden zich aan vanaf 9 uur aan het onthaal van Lakeside Paradise, waar ook de donatiebox zal staan. Er zijn vestiaires en warme douches voor de lopers en buiten zorgt een deejay voor de sfeer. Verder staan er vuurkorven om op te warmen, terwijl er bij het start- en aankomstpunt ook drank en bevoorrading voorzien is. Na afloop is er een gezellig samenzijn en kan iedereen genieten van de drankje, een spaghetti en een dessert. Volwassenen betalen voor dit alles 15 euro, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 10 euro. Een deel van die opbrengst gaan ook naar Kom op tegen Kanker. Om mee te lopen is inschrijven vooraf niet verplicht. Wie komt lunchen, geeft best een seintje via mail naar info@lakesideparadise.be, of kan bellen naar 050/60.60.35.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.