Lions Club Knokke Zoute schenkt ruim 11.000 euro aan verenigingen voor mensen met beperking

Benny Proot
Lions Club Knokke Zoute heeft voor ‘het Vlot’ een standaard minibus helpen ombouwen tot een volledig gebruiksvriendelijke bus voor kinderen met een beperking. De serviceclub heeft de opstap-inrijtrede en de aangepaste vloer voor haar rekening genomen. Met deze minibus is ‘het Vlot’ in staat om de kinderen comfortabel vervoer aan te bieden. 

Daarnaast koopt Lions Club Knokke Zoute voor het Boothuis een duofiets aan. Dit rijwiel zorgt voor mobiliteit voor de bewoners van het Boothuis. Zo kunnen ze ermee boodschappen doen of zich verplaatsen voor hun dagelijkse activiteiten. De aanpassingen aan de minibus en de duofiets kosten samen 11.146  euro. “Dit zijn de momenten waar we het voor doen” zegt Tony de Dobbelaere. “Onze club maakt zich het liefst hard voor verenigingen en organisaties die zich inzetten voor andere mensen die het over het algemeen niet zo makkelijk hebben. Die mensen dan te zien genieten door dit steuntje in de rug, geeft ons weer energie om verder te gaan met onze fundraisingsinitiatieven." 

Benny Proot1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hubert Cannoodt

    Prachtig initiatief!..maar kan het niet ook gebruikt worden voor de behoeftigen zelf,er zijn veel mogelijkheden, voor deze materiële zaken is er toch het VAPH?