Kunstacademie ‘MAAK’ houdt zondag opendeurdag

Opendeurdag MAAK
rv Opendeurdag MAAK
MAAK, of de Open Academie voor Kunsten, organiseert op zondag 19 mei van 14 tot 17 uur een opendeurdag. “Het is een absolute must voor kinderen, jongeren en volwassenen die kennis willen maken met ons aanbod”, zegt directeur Rudy Van der Cruyssen. 

De academie organiseert open klassen en ateliers, verrassende tentoonstellingen, inspirerende optredens, een snuffelparcours, demonstratielessen, workshops, infostands ... Bovendien kan je kennismaken met het volledige team leerkrachten en begeleiders én word je meegenomen in de bruisende sfeer die MAAK zo typeert. Tijdens de opendeurdag wordt ook ‘productontwerp’ voorgesteld, wat nieuw is vanaf september. Barst je van de leuke ideeën en geef je graag concepten vorm? Of ben je dol op gebruiksgoed in keramiek? MAAK begeleidt je door het hele ontwerpproces: van idee en creatief concept, naar vormgeving en technische uitwerking, tot de presentatie van een ontwerp, klaar voor de productie. Op de opendeurdag kom je er alles over te weten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.