Inwoners beslissen mee over de toekomt van Knokke-Heist via online platform ‘Breinstorm’

Wandelen op het strand in de winter te Knokke
Benny Proot Wandelen op het strand in de winter te Knokke
Bewoners van Knokke-Heist mogen binnenkort mee beslissen over de toekomt van de kustgemeente. Via het online platform ‘Breinstorm’ kunnen ze al hun ideeën over het Knokke-Heist van de toekomt met het gemeentebestuur delen.

Hoe zal Knokke-Heist eruitzien in 2030-2050? Hoe gaat de gemeente om met de vergrijzing? Hoe pakt Knokke-Heist de betonstop aan? Rijden er binnenkort enkel nog elektrische voertuigen rond in de binnenstad? Als inwoner van de kustgemeente kan je hier binnenkort zelf mee over beslissen. Bewoners kunnen langskomen in het stadsatelier van Horizon 8300 om te brainstormen over de toekomst. Daarnaast worden ook de nieuwste projecten van Knokke-Heist er voorgesteld.

In het Cultuurcentrum Scharpoord kunnen bewoners nog tot 12 januari 2020 hun creativiteit de vrije loop laten. “Prik je ideeën aan de muur en misschien gaan we er wel mee aan de slag”, laat het gemeentebestuur weten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.