Gesponsorde inhoud

Een oase van rust aan de kust

Een stekje aan de kust: het is een slimme investering en een heerlijk toevluchtsoord in tijden van druk-druk-drukker. Hou je van rust en groen, dan is het nieuwe Duinenwaterhof een gedroomde nieuwe (of tweede!) thuis. Om te leven als een god in Knokke.
Triple Living

Belgen kopen nergens liever een tweede verblijf dan gewoon aan onze eigen kust. En Knokke-Heist spant wat dat betreft de kroon. De bruisende badplaats barst van de exclusieve boetieks, fijne restaurants en straalt grandeur uit, en dat kunnen bon vivants aller lande wel smaken.

Beter dan zeezicht

Maar de Belgische kustlijn is al best volgebouwd. En zelfs als bon vivant wil je toch van rust kunnen genieten. Dus kiezen kustontwikkelaars steeds meer voor locaties iets verder van het stadscentrum en focussen ze ter  compensatie op andere troeven: faciliteiten, natuur, stilte. Bij Duinenwaterhof ging het exact zo.

Duinenwaterhof is een nieuw stukje Knokke met luxueuze appartementen rondom een grote binnentuin, een prachtige oase die barst van groen. Én het gebouw ligt op de oevers van het uitgestrekte Duinenwatermeer, een mooi en waardig alternatief voor zicht op zee. De architectuur ademt Knokke. Witte muren, rode pannendaken, dakkapellen, veel hout: exact hoe de Duitse architect Joseph Stübben ook Knokke-Zoute begin vorige eeuw vorm gaf.

Toevluchtsoord met méér

De flats combineren die typische Knokse charme met luxe. Op een groot, afgeschermd terras vang je de zon, binnenin is alles met stijlvolle materialen afgewerkt. En omdat Duinenwaterhof niet pal in het centrum ligt, vormt het een heerlijk rustig toevluchtsoord. Tegelijk tekenen alle nodige faciliteiten present in het uitgestrekte groen rond het Duinenwatermeer. Er zijn winkels, supermarkten en restaurants, er is een overdekt zwembad en een watersportclub en er komt bovendien een groot golfterrein. En het strand? Dat ligt gewoon op wandelafstand.

Praktisch
Ontdek meer over Duinenwaterhof op www.duinenwater-knokke.be of via 050 20 00 30. Of kom een kijkje nemen op de opendeurdag op 30 november 2019.

Triple LivingReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.