Dirk Van Reybroeck pakt uit met eerste expo: ‘Impact van het licht’

Dirk Van Reybroeck
Benny Proot Dirk Van Reybroeck
Van 16 mei tot 18 juli stelt Knokke-Heistenaar Dirk Van Reybroeck zijn schilderijen tentoon in de De Klerckstraat 31 in Knokke-Heist. 

Het is de eerste retrospectieve van de kunstenaar. Dankzij zijn passie voor tekenen en schilderen bleek de keuze voor zijn studies regent plastische opvoeding vanzelfsprekend. Zo kon hij in het onderwijs zijn kennis en passie doorgeven. In zijn vrije uren blijft hij zich verder ontplooien, schoolt hij zich bij en laat hij op reis zijn inspiratie de vrije loop.

Impact van het licht

De tentoonstelling kreeg de naam ‘Impact van het licht’ omdat het spel van het licht Dirk steeds heeft gefascineerd. Zonder licht geen schoonheid en hij laat dan ook op diverse manier het licht invallen op zijn werken. De expo omvat vier thema’s: Knokke-Heist en omgeving, Dans, Saint-Rémy-de- Provence en Model. Binnen deze thema’s zijn zowel tekeningen als pastels, aquarellen en olieverfschilderijen te bewonderen. De tentoonstelling is open telkens op donderdagnamiddag van 14 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur. De expo kan op afspraak ook bezocht worden. Contacteer na 16 uur op 0493/13.53.63.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.