Diamanten huwelijksverjaardag voor José en Monique

Diamanten huwelijksjubileum José Vanderlinden en Monique Schotte.
Mathias Mariën Diamanten huwelijksjubileum José Vanderlinden en Monique Schotte.
José Vanderlinden en Monique Schotte vierden hun diamanten huwelijksjubileum bij hen thuis in de Kustlaan in Knokke. Het echtpaar trad in 1959 in het huwelijksbootje in Zottegem. Schepen Piet De Groote feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis.

José is geboren in Zottegem op 29 juli 1933. Hij komt uit een gezin van twee kinderen. Hij heeft legerdienst gedaan gedurende 18 maanden. José werd apotheker in Zele en heeft dat gedaan tot zijn pensioen.

Monique zag het levenslicht in Zottegem op 13 november 1935. Ze komt uit een gezin van vijf kinderen. Ze heeft school gelopen in Zottegem en heeft er haar jeugd doorgebracht.  Later hielp ze mee in de apotheek, samen met haar man.

Het koppel heeft drie kinderen en vier kleinkinderen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.