Chocolatier uit Knokke-Heist maakt dessert tijdens galadiner Gault&Millau

Het dessert van chocolatier David Maenhout
rv Het dessert van chocolatier David Maenhout
Het dessert The Cocoa Plantation van chocolatier David Maenhout, een unieke creatie voor het foodfestival Mise en Plage afgelopen zomer op het strand van Knokke-Heist, werd maandagavond als dessert geserveerd op het galadiner aansluitend op de bekendmaking van de nieuwe gastronomische gids Gault&Millau 2020.

 Een 650-tal VIPS en chefs genoten van deze smaakvolle combinatie van crumble van koffie en cacao,  chocolademousse en infusiesappen, gels en cremeux op basis van citroenthijm, citroengras, yuzu, limoen en passievrucht. Voor chocolatier David Maenhout vanzelfsprekend een grote eer. 




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.