Broers krijgen de titel Fair Trade Ambassadeur voor inzet in For Freedom Museum

De gebroeders Danny en Freddy Jones van For Freemdom Museum in Ramskapelle omringd door de FTG-Trekkersgroep en schepen van ontwikkelingssamenwerking Katleen Van der Hooft.
Benny Proot De gebroeders Danny en Freddy Jones van For Freemdom Museum in Ramskapelle omringd door de FTG-Trekkersgroep en schepen van ontwikkelingssamenwerking Katleen Van der Hooft.
Naar aanleiding van de Wereld Fair Trade-dag reikte de Fair Trade Trekkersgroep Knokke-Heist voor de derde keer de titel Fair Trade Ambassadeur uit. Danny en Freddy Jones kregen uit handen van schepen Katleen Van der Hooft (GBL) en de FTG-groep het erediploma Fair Trade-Ambassadeur voor hun jarenlange inspanningen om in het cafétaria van het For Freedom Museum producten uit eerlijke handel te schenken. 

Daarnaast kregen ze ook een Fair Trade-embleem en een ludieke schort van Ria Blondeel om eerlijke handel nog beter in de kijker te stellen. De FTG-groep organiseerde een kleurrijke fietstocht met vertrek aan het CaféCultuur Scharpoord waar de 1e FTG-Ambassadeur Dirk Roels in 2017 de prijs in ontvangst mocht nemen. Daarna ging het richting Jeugdhuis ‘t Verzet die in 2018 de 2e FTG-Ambassadeur in Knokke-Heist werd en waar samen met huidig Verzet-coördinator Dylan Ghesquière een foto werd genomen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.