3.000 lopers palmen Knokke-Heist in tijdens loopwedstrijd

Illustratiebeeld
Benny Proot Illustratiebeeld
Op 1 mei veroveren 3.000 lopers opnieuw de straten van Knokke-Heist tijdens de Fintro Knokke 10k. Naast heel wat recreanten die deze manche van de Fintro Running Tour combineren met een dagje zee, komt ook een aardige selectie van snelle mannen en vrouwen aan de start. 

Voor heel wat toplopers is de Fintro Knokke 10K een vaste waarde in hun agenda en dat is niet anders voor het Tensafit Running Team met speerpunten Hachem Migou en Mohamed Agourram. Vooral die laatste naam zal een belletje doen rinkelen. Agourram kroonde zich in 2018 tot winnaar van de prestigieuze AG Antwerp 10 Miles. Al zullen Nico Algoet en Bart Maene in eigen provincie ook hun beste beentje voorzetten. Ook heel wat snelle dames zullen strijden voor de zege. Met Kim Geypen komt de winnares van 2018 aan de start. Geypen krijgt stevige concurrentie van onder meer Annelies Deketelaere, Hetty Boons, Nancy De Baene en Stefanie D’Haen.

Sportieve dag aan zee

De Fintro Knokke 10K is de perfecte gelegenheid om er een sportieve familiedag aan de kust van te maken. Het programma biedt voor elk wat wils: naast de klassieke 10 kilometer is er ook de jogging van 5 kilometer. Voor de allerkleinsten is er de Alpro Kids Run van 1,5 kilometer. De verschillende omlopen brengen de lopers naar enkele van de leukste plekjes in Knokke-Heist en het 10 kilometer parcours bevat zelfs een stukje zeedijk. 

Online inschrijven kan nog tot dinsdag 30 april en de dag zelf kan je vanaf 11 uur in het Sportcentrum De Stormmeeuw (E. Verheyestraat) terecht voor een daginschrijving.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.