‘Gestolen’ chihuahua duikt na vier dagen terug op: eerlijke vinder weigert beloning van 2.000 euro

Chihuahua Elvis
Benny Proot Chihuahua Elvis
Goed nieuws voor Patricia Van Hee: na vier dagen is haar vermiste chihuahua gevonden. Hoewel de vrouw overtuigd was dat de viervoeter werd gestolen, kon een wandelaar Elvis gewoon terugvinden in een bos even verderop. 

De baasjes waren sinds zondagmiddag de wanhoop nabij. Patricia zag omstreeks 15.30 uur in een flits iemand op haar terras iets wegnemen en realiseerde zich pas ogenblikken later dat haar hondje nergens meer te bespeuren was. Een zoektocht in de verre omgeving van de Mimosastraat leverde niks meer op. “We hebben tot middernacht gezocht en zelfs een speurhond ingezet. Het spoor van Elvis stopte meteen op ons terras”, zucht Patricia, die meteen overtuigd was dat haar hondje werd gestolen. 

Gezond

Ze loofde een beloning van 2.000 euro voor de gouden tip en verspreidde ook heel wat affiches. Dat leverde resultaat op. Donderdag zag iemand het hondje lopen in een bos, waarna die Patricia verwittigde. “Elvis is gezond en wel terug thuis", bevestigt zij. Aan de beloning van 2.000 euro had de vinder geen boodschap. 

Chihuahua Elvis
Benny Proot Chihuahua Elvis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Verstrepen

  Dat is wat je een eerlijk mens noemt en hij had die beloning wel verdient, misschien schenken aan een goed doel maar wel voor de dieren dan.

 • nicole snick

  Voornaamste is dat Elvis gezond en wel terug is. Zou ook zelf in alle staten zijn.

 • Ingrid Liesenborgs

  Hond is van eigenaar moet geen geld voor betaald worden Is je plicht de hond terug aan de eigenaar te geven Bedanking is normaal Als je kind verloren loopt op een strand of winkel moet je toch ook niet betalen Mijn hondjes zijn me net zo dierbaar als mijn kind !

 • Jean Lazoore

  Goed dat deze mensen hun hondje terug hebben, ik zou het ook niet graag meemaken met onze viervoeter !

 • Jean Vandepitte

  2.000 Euro beloning voor een hàlve kilo hond ?? Goe zot !!!!