Goedkopere afvalkaarten in aanloop naar de fusie met Aalter

Volgend jaar zijn de inwoners van Knesselare ook in Aalter welkom.
JVK Volgend jaar zijn de inwoners van Knesselare ook in Aalter welkom.
Knesselare lanceert goedkopere afvalkaarten, in de aanloop naar de fusie met Aalter. Vanaf januari wordt ook in Knesselare het recyclagepark gratis.

Vanaf nu kan je in Knesselare ook afvalkaarten van 6 of 10 euro kopen. Die kleinere afvalkaarten zijn bedoeld voor inwoners uit Knesselare en Ursel die nog dit najaar met hun afval naar het recyclagepark in de Prinsengoeddreef willen. Op woensdag kan je dan ook met je groenafval naar Onderdale. “Door nu de goedkopere afvalkaarten te kopen, vermijd je om op het einde van het jaar nog veel ongebruikte beurten over te hebben”, klinkt het aan de balie van het gemeentehuis van Knesselare. “Vanaf 2019, na de fusie met Aalter, wordt het gebruik van het recyclagepark ook voor de inwoners van Knesselare en Ursel gratis.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.