ShoppingSpot Kluisbergen bijna klaar

Het nieuwe winkelcentrum op de hoek van de Oudenaardsebaan en de Stationsstraat opent in het voorjaar van 2015 de deuren.
Foto De Coster Het nieuwe winkelcentrum op de hoek van de Oudenaardsebaan en de Stationsstraat opent in het voorjaar van 2015 de deuren.
Langs de Oudenaardebaan in hartje Berchem is de bouw van de Danneels Retail Shopping-Spot Kluisbergen bijna voltooid. "Eind dit jaar zal warenhuisketen Delhaize er als eerste een Proxy-winkel inrichten, om vervolgens in het voorjaar 2015 de deuren te openen", licht Jean-Marie Van Wanseele van Danneels toe.

"In het nieuwe winkelcomplex, met parkeerruimte voor 128 wagens, zijn nog vijf modulaire winkelunits beschikbaar. Ook die zullen zo snel mogelijk worden ingevuld."


'Shopspot Kluisbergen' is het eerste retailproject van bouw-en immobiliënmaatschappij Danneels uit Brugge.


Halfweg dit jaar startte Danneels met de grondwerken van het handelscomplex op de hoek van de Oudenaardebaan en de Stationsstraat. Nu is de grootste unit klaar. "Tegen eind dit jaar start warenhuisketen Delhaize met de inrichting van de 1.273 vierkente meter grote winkelruimte", vervolgt Van Wanssele.


"De grootste troeven van ShoppingSpot Kluisbergen zijn de uitstekende zichtbaarheid op de drukke verkeersader die het zuiden van West-Vlaanderen verbindt met Oudenaarde", zegt Van Wanseele. "Onderzoek leerde ons ook dat de mensen uit de driehoek Avelgem - Oudenaarde - Ronse, zo'n kleine 20.000 inwoners, nu aangewezen zijn op winkels in Ronse en Oudenaarde omdat er niet veel detailhandelaars zijn in dit gebied. En zeker niet te vergeten is dat Shopping Spot ook voor flink wat extra werkgelegenheid zal zorgen."


Wie interesse heeft voor dit project, als retailer of investeerder, kan steeds contact opnemen met jean-marie.vanwanseele@danneels.be of via 0495/25.67.68. (MDVR)