Leerlingen Vrije School Ruien tonen warm hart en schenken 550 euro aan De Vrolijke Kring

De leerlingen van de Vrije School Ruien schenken 550 euro aan armoedeorganisatie De Vrolijke Kring.
rv De leerlingen van de Vrije School Ruien schenken 550 euro aan armoedeorganisatie De Vrolijke Kring.
De leerlingen van de Vrije School Ruien in Kluisbergen hebben op de laatste schooldag van 2019 getoond hoe warm ze wel zijn. In plaats van te dromen van de kerstcadeautjes die weldra onder de kerstboom liggen, schenken ze 550 euro aan De Vrolijke Kring in Ronse voor De Warmste Week.

Een maand geleden kwamen de mensen van armoedeorganisatie De Vrolijke Kring langs in VBS Ruien om hun organisatie toe te lichten. Nadien hebben de leerlingen besloten geld in te zamelen voor De Vrolijke Kring. De centjes van hun klassiek kerstgeschenkje schonken ze weg. Leen Vandenhaute mocht de cheque van 550 euro in ontvangst nemen. De leerkrachten en directrice Christiane Wilpart zijn bijzonder trots op de vrijgevigheid van hun leerlingen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.