Kluisbergen huldigt kampioenen uit zeven verschillende disciplines

De kampioenen werden in de bloemetjes gezet.
Lieke D'hondt De kampioenen werden in de bloemetjes gezet.
In Kluisbergen zijn de sportieve kampioenen van vorig jaar gehuldigd. Er waren laureaten uit zeven verschillende disciplines. 

Amalia Hantson en Thibaut Willequet verdienden applaus voor hun knappe prestaties in het paardrijden. Kevin Bogaert, Bart Dekoster, Annie Laverge, Ward De Bruycker, Mathias Sinnaeve, Silvie Vandenbroucke en Kenneth Bogaert werden dan weer in de bloemetjes gezet voor hun deelname aan de Special Olympics. 

Kobe Caryn blonk uit in ropeskipping met onder meer de titel van vice-Europees kampioen. Enrico Dhaeye mocht ook niet ontbreken op de kampioenenhuldiging. Hij zette mooie prestaties neer in het wielrennen. 

De Vrije Schutters Kluisbergen verdienden dan weer een pluim voor hun resultaten op verschillende kampioenschappen en Michael en Patrick De Jonghe bewezen hun kunnen in de vissport. Ook de titel van basketploeg Blue Rocks Dames ging niet onopgemerkt voorbij in Kluisbergen. 

Els Mathys, Alex Heyse en Katrien Martens kregen ook bloemen voor hun peter- en meterschap over de mountainbikeroute en de natuurloop.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.