In Wallonië vermoord kruidenierskoppel uit Kluisbergen wordt niet samen met zoon begraven

Lena Vangheluwe (66) en Henri Vanlerberghe (69)
Ronny De Coster Lena Vangheluwe (66) en Henri Vanlerberghe (69)
Henry Vanlerberghe en Lena Vangheluwe, die op vrijdag 6 september vermoord werden aangetroffen in hun woning in het Waalse Thimougies, worden volgende woensdag samen begraven. Maar Lena’s zoon Benny R., die daags voordien levenloos was aangetroffen in de Schelde in Oudenaarde, krijgt een afzonderlijke uitvaart.

Onderzoek van het parket Oost-Vlaanderen bracht intussen zekerheid, dat Benny R. niet door toedoen van derden om het leven is gekomen. Vermoedelijk kwam de man om na een wanhoopsdaad, al wil het gerecht daarover niets kwijt.

Henry Vanlerberghe en Lena Vangheluwe zijn gedood met messteken. Speurders van het parket van Doornik onderzoeken intussen of Benny R. iets met de dood van zijn moeder en stiefvader te maken heeft. In zijn huis aan de Fabriekstraat in Eine werd in dat verband naar sporen gezocht. Het parket geeft over dat onderzoek nog geen informatie vrij.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.