Gemeente Kluisbergen betaalt 20 procent van abonnement De Lijn voor inwoners tot 18 jaar

Illustratiebeeld - Kluisbergen betaalt via derdebetalersregeling een deel van de abonnementen van De Lijn terug.
De Lijn Illustratiebeeld - Kluisbergen betaalt via derdebetalersregeling een deel van de abonnementen van De Lijn terug.
Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen vanaf nu goedkoper de bus nemen. De gemeente Kluisbergen komt voortaan via een derdebetalersregeling tussen voor 20 procent van de kostprijs van een Buzzy Pazz.

Wie de korting wil aanvragen bij De Lijn, moet een attest afhalen bij de dienst Burgerzaken van de gemeente. Op vertoon van het ingevulde attest en een identiteitskaart betaal je in een Oost-Vlaamse Lijnwinkel slechts 80 procent van het totaalbedrag van het abonnement. Wie niet op tijd in een Lijnwinkel geraakt, kan het attest ook met een kopie van de identiteitskaart opsturen naar de dienst Abonnementen van De Lijn Oost-Vlaanderen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.