Ex-doelman KVO en bekend traiteur Krist Willequet (44) overleden na hartfalen

Krist Willequet werd 44 jaar
Ronny De Coster Krist Willequet werd 44 jaar
In Kluisbergen is zaterdag Krist Willequet (44) overleden. De man runde traiteurszaak en cateringbedrijf Willequet, dat meer dan dertig mensen tewerk stelt. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

Het nieuws over het overlijden van Krist Willequet gaat als een schokgolf door de gemeente.

“Krist was een bijzonder sportieve en ondernemende man. Hij heeft bij verschillende voetbalploegen gespeeld, waar hij doelman was. In het begin van de eeuw stond hij onder de lat bij KV Oostende. Krist had een heel goed conditie. Hij is zaterdagochtend overleden. Vermoedelijk als gevolg van een hartfalen is hij ingeslapen”, vertelt Philippe Willequet, burgemeester van Kluisbergen en oom van Krist.

De veertiger runde sinds 2008 samen met zijn echtgenote Carol het bedrijf, dat zijn moeder in 1971 had opgestart. Ze bouwden Traiteur Willequet uit tot een grote speler in de sector: het familiebedrijf levert maaltijden voor familie-, school- en bedrijfsfeesten, recepties, barbecues op locatie en in eigen feestzalen en stelt meer dan dertig mensen tewerk.

Krist Willequet heeft twee zonen. Ze zijn 16 en 19 jaar oud.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • kelly Cornelis

  Veel sterkte.. we kennen hem vooral van op de jumpings waar hij onder de ruiters zeer geliefd was bij iedereen. Hij gaat vast en zeker gemist worden bij iedereen

 • Anna Poplawska

  Innige deelneming en veel sterkte

 • Eddy DESMET

  Innige deelneming en veel moed en sterkte aan de Familie om dit te vroege afscheid te kunnen verwerken.

 • Yvan Naert

  Hoe oneerlijk kan het leven zijn? Blij je te mogen hebben gekend, teleurgesteld dat ze je zo vroeg komen halen, waarom toch?? Hoezeer woorden te kort schieten om troost te kunnen bieden, weet dat wij meeleven in dit zwaar verlies! Naert Yvan.

 • Mano-clean Mano-clean

  Veel sterkte