Berchem Bruist kiest opnieuw voor feestweekend vol muziek, ambiance en kermis

De organisatoren van Berchem Bruist staan te popelen om te feesten.
Lieke D'hondt De organisatoren van Berchem Bruist staan te popelen om te feesten.
De organisatoren van Berchem Bruist zijn al helemaal klaar voor hun feestweekend in het centrum van Berchem (Kluisbergen). Op 5, 6 en 7 juli bouwen ze het plein in Berchem om tot een feestlocatie met muziek, kermis, gocarts en zo veel meer.

Berchem Bruist houdt vast aan haar waarden en blijft gratis. Zoals altijd is er ook kindvriendelijke animatie en zijn lokale partners betrokken bij de organisatie. Een goed doel kan bovendien rekenen op een mooie bijdrage. “Ook dit jaar mogen de bezoekers van Berchem Bruist mee beslissen aan welk goed doel we geld geven”, zegt Jonas Crement. “Voorstellen zijn welkom via onze Facebookpagina of berchembruist9690@gmail.com.” De kermis zal dit jaar iets groter zijn. “We hebben besloten de tent groter te maken, maar daardoor moeten we wel wat schuiven met onze opstelling. De kermis zal niet meer aan het begin van het plein staan, maar wel in de Parklaan.”

Veel muziek

Berchem Bruist begint met Friday Afterwork, met optredens van de Kwaremont Brodders, Sam Gooris en enkele dj’s. Zaterdag staat, zoals de traditie het ondertussen wil, in het teken van de gocart-race. Er is ook een kinderdisco met Maya De Bij en Nathan De Roose, gekend van The Voice Kids, komt zijn zangtalent tonen op het podium. Bands als The Safe Mountains, A Glass Full of Craziness, Fomme Fatale, Gill Baley, SOS ABBA en verschillende dj’s betreden eveneens het podium tijdens Berchem Bruist. Wie het liever wat sportiever heeft, kan op zondag na het eetfestijn meedoen aan het petanquetoernooi of de wedstrijd liggende wip.

Alle info over Berchem Bruist vind je op de Facebookpagina van het evenement.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.