rv
Volledig scherm
© rv

Kleine heropflakkering van brand bij kippenbedrijf

sint-niklaasDe brandweer van de post Sint-Niklaas werd vrijdagavond rond 18.30 uur opgeroepen voor een heropflakkering bij het afgebrande kippenbedrijf in de Weverstraat.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Zware uitslaande brand legt kippenbedrijf in de as, manege blijft nipt gevrijwaard: “Levenswerk van Wim is in vlammen opgegaan”
  Sint-Niklaas

  Zware uitslaande brand legt kippenbe­drijf in de as, manege blijft nipt gevrij­waard: “Levenswerk van Wim is in vlammen opgegaan”

  In een kippenbedrijf in de Weverstraat in Sint-Niklaas heeft dinsdag een bijzonder zware brand gewoed. Het grootste deel van de stallingen, met in totaal 164.000 kippen, ging volledig in vlammen op. De aanpalende manege Wica Stables kon door de brandweer gered worden maar ook hier is er schade. Heel wat paardeneigenaars kwamen in paniek toegesneld. De dieren bleven gelukkig ongedeerd.
 3. Presta lanceert nieuwe track ‘Gasolina’ en laat heisa rond dode slang achter zich: “Grote doorbraak zit eraan te komen”
  PREMIUM
  Zelzate

  Presta lanceert nieuwe track ‘Gasolina’ en laat heisa rond dode slang achter zich: “Grote doorbraak zit eraan te komen”

  De Zelzaatse rapper Presta pakt uit met de release van een nieuwe track. In ‘Gasolina’ rapt hij over de moeilijke weg naar de top. Leuk detail: naast heel wat schoon volk figureert er ook een vier meter lange albinopython in de clip. Toeval of niet, een paar weken geleden werd zo’n exemplaar dood uit het kanaal Gent-Terneuzen gevist. Iets waar Presta zich binnenkort moet voor verantwoorden bij de politie.