Open Bedrijvendag op vier plaatsen in Kinrooi

Vier deelnemers zetten hun deuren open naar aanleiding van de Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober.
GBO Vier deelnemers zetten hun deuren open naar aanleiding van de Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober.
Op zondag 7 oktober kan iedereen een kijkje nemen in de nieuwbouw van de dienst Ruimte (Breeërsteenweg 146), Woonzorgcentrum Zorgvlied (Zandbosstraat 4), Agropolis Kinrooi (Vilgertenweg - Agropolis Park) en Vandendijk Serrebouw (Weertersteenweg 451). De vier Kinrooise deelnemers zetten van 10 uur tot 17 uur hun deuren open naar aanleiding van de Open Bedrijvendag in Vlaanderen.

Over de deelnemers:

Dienst Ruimte (Breeërsteenweg 146)

De dienst ruimte verzamelt de technische dienst en de dienst Grondgebiedszaken in een nieuwbouw naast het gemeentehuis.

Woonzorgcentrum Zorgvlied (Zandbosstraat 4)

In 2019 viert woonzorgcentrum Zorgvlied haar 25-jarig bestaan. Verleden jaar reeds werd het met 64 woongelegenheden volledig vernieuwd. In november 2018 neemt Zorgvlied een bijkomende nieuwbouw in gebruik waardoor er 30 extra woongelegenheden en vier plaatsen voor kortverblijf bijkomen.

Agropolis Kinrooi (Vilgertenweg - Agropolis Park)

Agropolis Kinrooi zet volop in op innovatie in land- en tuinbouw. Het bedrijventerrein en de incubator verzamelen bedrijven die de toekomst van land- en tuinbouw mee vorm geven.

Vandendijk Serrebouw (Weertersteenweg 451)

Vandendijk is het adres voor de uitbouw van uw tuinkamer, de extra ruimte waar u het liefst wil vertoeven. Ook tuinders op zoek naar een hobbyserre of muurkas en professionals op zoek naar een tuinbouwkas kunnen er terecht. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.