Opnieuw geen vuurwerk op Molenfeesten

Net als vorig jaar wordt het vuurwerk zondag op de Molenfeesten in Keerbergen afgelast omdat het te risicovol is in deze warme en droge periode. Burgemeester Erik Moons (Open Vld) polste voor alle zekerheid toch nog bij de brandweer. “Maar daar kregen we een negatief advies”, aldus de burgemeester. Dit weekend kan je terecht op het terrein rond de heimolen voor een gezellig dorpsfeest vol optredens, animatie en sfeer. Voor de kleinsten staan er tal van doorlopende activiteiten gepland, zoals een creatieve workshop, grime, ballonnenclown, krijtboerderij en een megamikado. 

De avonturiers kunnen zich dan weer uitleven op de klimmuur en in de speleobox of hun circuskunsten bijschaven op de open circuspiste. ’s Avonds trakteert het gemeentebestuur naar goede gewoonte op enkele optredens. Ook dit jaar verwelkomt het dorpsfeest lokaal talent, waaronder Rune en Brad uit het VTM-programma The Voice van Vlaanderen, punkband Reckless! en Rumsky. De affiche wordt compleet gemaakt met een optreden van Laura Tesoro.

De Molenfeesten vinden plaats aan de Heimolen in Keerbergen.
Foto Sven Ponsaerts De Molenfeesten vinden plaats aan de Heimolen in Keerbergen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.