Lions Keerbergen Drie Dennen presenteert: ‘Et alors ... en dan ..Voners’

Lions Keerbergen Drie Dennen presenteert op vrijdagavond 19 oktober de entertainmentavond ‘Et alors ..en dan..Voners’. Acteur-zanger Johny Voners zingt nummers van de maandag overleden 94-jarige Franse zanger Charles Aznavour. Johny Voners brengt een ‘tour de chant’ van Azenavours liedjes in het Nederlands, en dit doorspekt met mini-conferences: innemend, warm en grappig. 

Het optreden vindt plaats in GC Den Bussel, Haachtsebaan 85 in Keerbergen en vangt aan om 20 uur. Na afloop biedt Drie Dennen de aanwezigen een receptie met een hapje en drankje aan. Kaarten kosten 25 euro en kunnen besteld worden via vic.fonderie@gmail.com. De opbrengst van de avond gaat integraal naar vijf sociale doelen: vzw Rozemarijn, Opvangtehuis Ter Heide, Ziekenzorg Keerbergen, het sociale werk van Zuster Greet en de opleiding van blindengeleidehonden.

Lions Keerbergen Drie Dennen presenteert ‘Et alors ..en dan..Voners’
RV Lions Keerbergen Drie Dennen presenteert ‘Et alors ..en dan..Voners’Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.