Gitbo wordt GO! Technisch Atheneum Keerbergen

Steven Hendrickx, directeur van het 'nieuwe' GO! Technisch Atheneum Keerbergen.
Foto Ponsaerts Steven Hendrickx, directeur van het 'nieuwe' GO! Technisch Atheneum Keerbergen.
De Keerbergse technische school KTA Gitbo ondergaat een 'make-over'. De school langs de Molenstraat krijgt een nieuwe naam en nieuw logo. Gitbo wordt op 13 februari GO! Technisch Atheneum Keerbergen.

"De nieuwe naam past beter bij het profiel van onze school", zegt directeur Steven Hendrickx. "We zijn een technisch atheneum met auto- en bouwopleidingen in het beroeps- en technisch secundair onderwijs (BSO en TSO). Meer dan andere technische scholen hebben wij aandacht voor duurzame technieken", meent de directeur.

Milieubewust

"Hier worden vaklui gevormd die aandacht hebben voor duurzame en milieuvriendelijke technieken. Dat is de toekomst. Vakmanschap, vernieuwingszin en aandacht voor milieubewuste technieken willen we met onze nieuwe naam en logo nog meer accentueren."

Ben jij mee?

"Onze nieuwe slogan 'Ben jij mee?!' onderstreept ons schoolprofiel: wij kiezen in onze auto- en bouwopleidingen voluit voor het aanleren van het vak met oog voor die nieuwe sectorontwikkelingen. De inhoud van onze opleidingen, onze infrastructuur in de werkateliers, de nascholingen van onze docenten, de keuze van (bedrijfs-)partners, de geplande investeringen, ... alles is hierop toegespitst. En nu dus ook onze nieuwe schoolnaam en het logo met de groene blaadjes", aldus nog Hendrickx. (SPK)