Café 't Spieke in de bres voor onthaalmoeder Kiki

Patrick en Sandra van 't Spieke schenken de opbrengst van hun tombola aan de zwaar getroffen Kirsten Geeraerts.
Foto Vertommen Patrick en Sandra van 't Spieke schenken de opbrengst van hun tombola aan de zwaar getroffen Kirsten Geeraerts.
De solidariteitsgolf voor onthaalmoeder Kiki, ofwel Kirsten Geeraerts, houdt aan. Patrick Van den Brempt en Sandra Brabants van Café 't Spieke hebben besloten om de opbrengst van de tombola op de komende eetdag aan de onthaalmama te schenken.

Haar ex-man, Kevin L. (36), reed dinsdag met zijn bestelwagen de woonst en werkruimte van de onthaalmoeder in het Vossekot binnen. Daarna goot hij jerrycans leeg in de woonkamer en stak hij de boel in brand. Hij overleed later. Taferelen die niemand in Keerbergen ooit heeft meegemaakt. Daarom besloot ook 't Spieke om hun duit in het zakje te doen.


"Wij hebben de crowdfundingsactie voor Kiki opgepikt en hebben de mensen die met het initiatief gestart zijn laten weten dat wij de opbrengst van onze tombola op de eetdag aan hen gaan schenken. Wij kennen Kirsten en haar papa Julien, dus dit is voor ons maar een normale zaak", vertellen Patrick en Sandra.


Het geld van de eetdag zelf gaat dan weer naar Huize De Veuster in Tremelo. Patrick en Sandra verkopen tombolalotjes aan 2,5 euro per stuk. "Wij hopen er toch minstens 300 te verkopen, maar misschien mogen we zelfs dromen van meer", klinkt het.


De eetdag vindt zaterdag plaats in zaal Berk en Brem, op de Oudstrijderslaan in Keerbergen. Van 16 tot 21 uur kan je daar terecht voor stoofvlees, vol-au-vent, spaghetti en curryworsten. Na de eetdag volgt er een optreden van Rudy Jones. (ADPW)