Nieuw: trail langs attracties van Bobbejaanland

De Bobbejaanlandtrail vindt plaats op 6 oktober
RV De Bobbejaanlandtrail vindt plaats op 6 oktober
In en rond pretpark Bobbejaanland vindt op zondag 6 oktober de eerste Bobbejaanland-trail plaats. Deelnemers kunnen kiezen tussen routes van 6 tot 16 kilometer, allemaal met aankomst langs de attracties in het park.

Bobbejaanland werkt voor de eerste trail in het pretpark samen met FROS Multisport Vlaanderen. Er worden verschillende looproutes van respectievelijk 6 km, 11 km en 16 km voorzien. “Op die manier kunnen lopers van alle niveaus deelnemen, Peggy Verelst, commercieel directeur van Bobbejaanland. “Kinderen tot 11 jaar kunnen zich inschrijven voor de Kidsrun. De langste afstand is daar 1 km.”

Deelnemers aan de Bobbejaanlandtrail leren niet alleen pretpark kennen, maar ook de omgeving van het park. “De lopers vertrekken namelijk aan het park en lopen door de bosrijke omgeving en langs de rivier de Nete richting Herentals. Daar keren ze terug naar het park voor een tocht langs alle attracties, richting Cowboy Town, waar alle routes zullen eindigen. Je rugnummer is ook meteen je toegangsticket voor het park. Eens aangekomen kan je dus nog genieten van een fijn dagje pretpark”, besluit Peggy Verelst.

Inschrijven kan tot en met 4 oktober via bobbejaanlandtrail.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.