IJsboerke lanceert roomijs met aardbeien uit Hoogstraten

De verpakking van het nieuwe ijs.
IJsboerke De verpakking van het nieuwe ijs.
Het IJsboerke uit Tielen (Kasterlee) brengt roomijs met aardbeien uit Hoogstraten op de markt. Eerder had de roomijsfabrikant al samenwerkingen met de Belgische merken Jules Destrooper, Rombouts Koffie en Chocolade Jacques. In de reeks ‘Belgian Originals’ komt daar nu dus ook Hoogstraten Aardbeien bij.

Roomijsfabrikant IJsboerke heeft al een rijke traditie aan samenwerking met andere merken. Zo is er reeds IJsboerkeroomijs te verkrijgen met Jules Destrooper-, Rombouts Koffie- en Chocolade Jacquessmaak. “Het assortiment Belgian Originals wordt nu uitgebreid met een knaller van formaat: Hoogstraten Aardbeien”, zegt Jef Segers van IJsboerke. “De match tussen aardbeien en roomijs was snel gevonden en nu vult Hoogstraten Aardbeien een imposante reeks van samenwerkingen aan met sterke Belgische merken.”

Roomijs van IJsboerke wordt gecombineerd met aardbeien uit Hoogstraten
IJsboerke Roomijs van IJsboerke wordt gecombineerd met aardbeien uit Hoogstraten

De Belgian Originals-reeks bestaat sinds vorig jaar. Het gaat om roomijs van IJsboerke in potten van een halve liter. Het roomijs is verrijkt met authentieke ingrediënten van de Belgische licentiepartners. “Het roomijs heeft een erg natuurlijke smaak door een hoge concentratie aardbeienpuree van Hoogstraatse aardbeien en bevat echte stukjes aardbei die elke keer weer voor een smaakexplosie zorgen.”

Thuisleveringen

Het aardbeiroomijs van IJsboerke en Hoogstraten is verkrijgbaar in de supermarkt en via de thuisleveringen van www.ijsboerkaanhuis.be.