Burgemeester èn schepen kandidaat voor verkiezingen op 26 mei

Ward Kennes en Sumati Adriaensen.
CD&V Kasterlee Ward Kennes en Sumati Adriaensen.
Met burgemeester Ward Kennes en schepen Sumati Adriaensen heeft CD&V in Kasterlee twee kandidaten in haar rangen voor de verkiezingen van 26 mei.

Ward Kennes maakt op dit moment reeds deel uit van het Vlaams parlement. Hij verdedigt zijn zetel vanop de 5de plaats. Dat is de beste plaats van de vier Vlaamse verkiezingen waaraan Kennes al deelnam. “De afgelopen jaren was Ward actief in de parlementaire commissie Binnenland, Inburgering en Ambtenarenzaken, de commissie Buitenland, Europa en Toerisme en in de commissie (de-)Radicalisering”, zegt afdelingsvoorzitter Rein Sobrie. “Daarnaast is hij trekker van heel wat Kempense streekdossiers. Als voorzitter van het Streekplatform Kempen en de Conferentie van Kempense burgemeesters neemt hij vaak het voortouw om regionale dossiers bij andere overheden te verdedigen.”

Sumati Adriaensen, onder meer schepen voor Welzijn in Kasterlee, neemt voor het eerst deel aan bovenlokale verkiezingen en krijgt meteen de 2e opvolgersplaats op de Kamerlijst. “Het is duidelijk dat CD&V veel verwacht van onze beide kandidaten”, besluit Sobrie.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.