Boetiek Cosi weer open na grondige verbouwing

Zaakvoerster Katrien Van den Boom in haar modezaak Cosi.
Ton Wiggenraad Zaakvoerster Katrien Van den Boom in haar modezaak Cosi.
Boetiek Cosi langs de Retiesebaan in Kasterlee heeft maandag de deuren heropend. De modezaak onderging de voorbije weken een metamorfose.

De winkel in het centrum van Kasterlee sloot eind december de deuren. Na een grondige verbouwing van zo’n vier weken is boetiek Cosi terug open. “De boetiek opende in 2004. Het was dus tijd om het interieur en de look van de winkel grondig aan te pakken. Omdat we het interieur toch wat extra touch wilden geven, besloten we om in zee te gaan met de mensen van Juhla Interior”, zegt zaakvoerster Katrien Van den Boom. “Eind december begonnen we er aan, en na enkele weken stevig doorwerke, zijn de werken afgerond.”

De inrichting van de nieuwe winkel werd uitgetekend door Juhla Interior uit Herentals. “Toen Katrien ons vroeg om in te staan voor het interieur van de vernieuwde Cosi, zijn wij vol enthousiasme aan het ontwerpen gegaan”, zegt interieurarchitect Dorien Boven van Juhla Interior. “Met kernwoorden als eigentijds, stijlvol, gedurfd en vooral ook hun specifieke persoonlijke aanpak, zijn wij aan de slag gegaan en samen met Katrien hebben we het juiste concept gevonden.”

Tijdens de heropeningsweek van maandag 28 januari tot en met zondag 3 februari is Cosi elke dag open.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.