Wil jij iets te zeggen hebben in Kaprijke? Adviesraden zoeken versterking

Kaprijke.
Foto JVK Kaprijke.
Alle adviesraden van Kaprijke worden dit jaar opnieuw samengesteld. Het gemeentebestuur is op zoek naar kandidaten die in één of meerdere adviesraden willen zetelen.

Dankzij de gemeentelijke adviesraden krijgen zowel verenigingen als individuele inwoners inspraak in het gemeentelijk beleid. De adviesraadsleden geven het gemeentebestuur advies over hun specifieke beleidsdomein. In Kaprijke zijn er ondertussen negen adviesraden: adviesraad land- en tuinbouw, adviesraad leefomgeving, adviesraad lokale economie, adviesraad personen met een beperking, cultuurraad, jeugdraad, lokaal overleg kinderopvang, seniorenadviesraad en de sportraad.

Wie de komende jaren graag wil meewerken aan het beleid van de gemeente, kan zich kandidaat stellen via het online formulier op www.kaprijke.be/kandidaat-adviesraden. Dat kan uiterlijk tot en met zaterdag 10 augustus. Je kan je ook mondeling komen aanmelden aan de onthaalbalie van het administratief centrum.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.