Werken in Kerkstraat worden deze week afgerond

Donderdag en vrijdag is er hinder.
Joeri Seymortier Donderdag en vrijdag is er hinder.
De werken in de Kerkstraat in Lembeke worden deze week afgerond.

Op woensdag 7 en donderdag 8 november zal de aannemer de laatste boringen uitvoeren ter hoogte van het kruispunt van de Vaartstraat met de Kerkstraat en Lembeke-Dorp. Er zal twee dagen verkeershinder zijn. “De werken zouden normaal gezien maar tot en met vrijdag 2 november duren”, legt burgemeester Filip Gijssels (Samen) uit. “Maar met de periode van Allerheiligen werd beslist om de werkzaamheden even stil te leggen en de weg vrij te maken. Op woensdag 7 en donderdag 8 november zal het kruispunt op de Vaartstraat opnieuw afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd verkeer.”

De Vaartstraat zal toegankelijk zijn tot aan het kruispunt met de Kerkstraat en Lembeke-Dorp. Wie het dorp wil bereiken, moet een omleiding volgen via de Vrombautstraat, de Nieuwstraat en Aveschoot. 

Info: www.kaprijke.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.