Vrouw (40) vermoord teruggevonden in Kaprijke

Jeroen Desmecht.
In een woning in de Hippoliet Van Peenestraat in Kaprijke is zaterdagavond het levenloze lichaam van een vrouw (40) gevonden. Volgens betrouwbare bronnen zou de vrouw vermoord zijn, waarna de vermoedelijke dader zich zou hebben aangegeven. Hij werd maandagmiddag voorgeleid voor onderzoeksrechter op verdenking van moord. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het rustige wijkje in het Meetjesland werd zaterdag rond 16 uur plots opgeschrikt. Inspecteurs van de lokale en federale politie, het parket van Oost-Vlaanderen, het afstappingsteam en het labo waren tot ‘s nachts druk in de weer met het verdacht overlijden van een bewoonster.  De vermoedelijke dader zou zich na de feiten hebben aangegeven bij de lokale politie. 

“Een verdachte, een 46-jarige man, werd gearresteerd en zondagmiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent op verdenking van moord”, zegt persmagistraat Annelies Verstraete van het Parket van Oost-Vlaanderen. “Hij werd aangehouden.”

Het slachtoffer, de 40-jarige S.H., laat volgens een buurtbewoner twee kinderen na. Intimi vermoeden dat het om een passionele moord gaat, maar dat kan voorlopig niet worden bevestigd. “Het is echt een intriest drama", reageert een vriend van het slachtoffer. “De zus van S.H overleed enkele jaren terug aan kanker. Haar ouders zijn op korte tijd nu twee kinderen verloren.”
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Walter Duerloo

  Heel veel sterkte aan de familie !!!!!!

 • Enzo Meiresonne

  Ik wens enorm veel sterkte aan de familie en vrienden in deze moeilijke tijden. Hoe komt het in godsnaam in iemand zijn hoolfd om een vrouw te vermoorden levenslang zou die gast moeten krijgen

 • Enzo Meiresonne

  Ik wens enorm veel sterkte aan de familie en vrienden in deze moeilijke tijden. Hoe komt het in godsnaam in iemand zijn hoolfd om een vrouw te vermoorden levenslang zou die gast moeten krijgen

 • Lydia Appelmans

  De dader heeft zichzelf aangegeven, hoe kan hij dan een "verdachte" zijn ?

 • ISABELLE VAN AUTREVE

  Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode